Get the Flash Player to see this rotator.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mesazh përshendetës nga drejtori i SUOGJ "Mbretëresha Geraldinë" Z. Blenard Nonaj

Përshëndetje dhe mirësevini ne S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë". Ju falenderoj që keni zgjedhur spitalin tonë i cili është i motivuar që të arrijë rezultatet më të mira për të gjithë pacientët që përfitojnë nga shërbimet tona, duke u shndërruar në të njëjtën kohë dhe në qëndër trajnimi model për sistemin tonë shëndetësor. Misioni ynë është t'i shërbejmë, diagnostikojmë dhe trajtojmë gruan gjatë gjithë jetës së saj dhe ta edukojmë atë për një jetë të gjatë e të shëndetshme. Ne gjithmonë veprojmë me profesionalizëm dhe ndershmëri të plotë duke e mbajtur veten përgjegjës për komunitetin dhe njëri-tjetrin në kryerjen e detyrave tona dhe të punojmë si një ekip. E konsiderojmë privilegj shërbimin ndaj jush. Shpresoj që ta vizitoni sa më shpesh këtë faqe për të marrë informacionet më të fundit rreth shërbimeve dhe specialiteteve që ofrojmë për ju dhe familjet tuaja. Për cdo koment apo pyetje ju lutem të na kontaktoni direkt.
lexoni më shumë

Prezantimi i Setit te Standarteve Themelore te Kujdesit ndaj Klientit PDF Print E-mail

Sot ne SUOGJ “Mbreteresha Geraldina” u zhvillua takimi me drejtorin Z. Blenard Nonaj per te prezantuar “Setin e Standarteve Themelore te Kujdesit ndaj Klientit”. Ky set u hartua nga stafi i spitalit, i cili eksperiencat e perfituara nga  trajnimi  ne Sheraton ia pershtati specifikave te punes ne institucionin tone. Ne kete takim mori pjese dhe Shefi i Projektit “Mbështetje e Reformës në Shëndetësi Financuar nga USAID” Z. Julian Simidijiyski. (01.11.2013 )


 
Hyrja dhe qëndrimi i vizitorëve në spital !

Bazuar në bashkëpunimin që Institucioni ynë ka nisur me Projektin "Mbështetje e Reformës në Shëndetësi" / USAID , kanë përfunduar përmirësimet në sallën e pritjes së pacientëve (recepsionin) si dhe instalimi i Programit të Rregullimit të Pritjes së Pacientëve dhe të Vizitave të Familjarëve të tyre. Këto ditë u krye edhe trajnimi i personelit i cili do të ofrojë këtë shërbim.

Të nderuar paciente dhe vizitorë! Së bashku mund ta bëjmë Maternitetin "Mbretëresha Geraldinë" një vend ku ofrohet shërbim shëndetësor i sigurtë dhe me cilësi të lartë.

Eshtë e drejta e pacientes të presë vizita nga familjarë dhe të afërm. Personeli ynë është i angazhuar të mirëpresë vizitorët tuaj. Zbatimi i rregullores synon qëndrim të rehatshëm të pacienteve në spital dhe mbrojtje të nënave dhe të porsalindurve nga infeksionet!

 
Visiting professorship in obstetrics and gynecology PDF Print E-mail

From May 24-25 Dr. Peter Husslein conducted a visiting professorship at Queen Geraldine Hospital for Obstetrics and Gynecology in Tirana, Albania, which was organized by OMI coordinator, Dr. Robert Qirko. On the first day Dr. Husslein delivered serveral lectures on Casearean Section, etc. which were also broadcast to three other Albanian cities/hospitals. On the second day he visited a number of hospitals. More than 60 doctors were able to participate either at Queen Geraldine Hospital or via satellite connection.

lexo më shumë

 
 
 
 
 
 
 
 Faqja shikohet me mire ne versionet me te fundit te browserave: Mozilla Firefox; Internet Explorer ; Google Chrome

Ju mund t'ju duhet Adobe Flash Player per te shikuar faqen e plote   

©2010 Te Gjitha te drejtat jane te rezervuara - Spitali Universitar Obstetrik Gjinekologjik "Mbreteresha Geraldine"                                                                                       Nga