Linke më të përdorura

Lindja e parë për Vitin 2017

Viti 2016 shënon një rritje të lindjeve në S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë”. Në ndryshim me vitin 2015 kemi rreth 700 lindje më shumë se sa numri i lindjeve të vitit kaluar.Viti që sapo lam pas shënon rreth 7000 lindje në spitalin tonë.

Read more

Trajnim

Falë Bashkëpunimit të S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë" me “Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës” dhe Qëndrën "Celësi Im", në ambientet e spitalit tonë u organizua Trajnimi me Temë: "ETIKA, INTEGRITETI, KOMUNIKIMI EFEKTIV"

Lexo më shumë

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video