Linke më të përdorura

KOORDINATOR PËR TË DREJTËN E INFORMIMIT

 
    Anxhela Konstandini
 

Email:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:        +35542224878

Adresa:   Bulevardi “Zogu i I-re” (0,60 km) 1001 Tirana, Albania

Orari:      E hënë – E enjte: 08:00 – 16:30

                 E premte             08:00 – 14:00

 

Format Kerkese

Model_Format_Kerkese.doc

Format Ankese

Model_Format_Ankese.doc

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video