Linke më të përdorura

Leksion me temë “TRASMETIMI I HIV DHE PARANDALIMI PRE DHE POSTNATAL”

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” në bashkëpunim me “Organization for the support of Albanians Abandoned Babies” (OSSAB) dhe me “Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Fëmijës” zhvilli sot një leksion me temë “TRASMETIMI I HIV DHE PARANDALIMI PRE DHE POSTNATAL” me lektore Znj. Sybilla Myers MSN, FNP-C, Specialiste e Ambasadës Amerikane në HIV/AIDS.

Në këtë leksion morën pjesë aktivisht bashkëshortja e Ambasadorit Amerikan, Dr. Ariel Ahart, përfaqesuese e Ambasadës Gjermane Znj. Rosemarie Lubczyk, Drejtori i Spitalit Dr. Blenard NONAJ, Shefat e Reparteve, Mjekë dhe Infermierë të spitalit tonë. Ky leksion u transmetua në kohë reale në rrjetin e telemjekësisë në Shqiperi dhe Kosovë.