Linke më të përdorura

Donacion i pajisjes mjekesore BS075750MA medical X-Ray (grafi portable për Repartin e Reanimacionit të Bebeve)

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

Falenderojmë Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Fëmijës (FSNF) dhe Alpha Bank të cilët bën të mundur financimin dhe blerjen e pajisjes mjekesore BS075750MA medical X-Ray (grafi portable për Repartin e Reanimacionit të Bebeve) me një vlerë totale 503.123.5 ALL.

Ky donacion bëhet në frymën e bashkëpunimit dhe në përpjekje për të përmirësuar kushtet e spitalit S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” për një shërbim sa më cilësor për pacientët. Tashmë Bebat e intubuar nuk kanë më nevojë të transportohen deri në Q.S.U.T. për të bërë grafi por mund ti bëjnë direkt në Repartin e Reanimacionit të Bebeve.