Linke më të përdorura

Trajnim

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

Falë Bashkëpunimit të S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë" me “Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës” dhe Qëndrën "Celësi Im", në ambientet e spitalit tonë u organizua Trajnimi me Temë: "ETIKA, INTEGRITETI, KOMUNIKIMI EFEKTIV"