Linke më të përdorura

Rikonstruksioni i Garderobës së Obstetrikës

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

Vazhdojnë investimet për S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë”!Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me S.U.O.GJ.

“Mbretëresha Geraldinë” rikonstruktuan ambientet e podrumit të Obstetrikës.Rikonstruksioni u mundësua nga Ministria e Shëndetësisë me nje vlerë prej 2.950.000 lekësh dhe blerja e rafteve u mundësua nga të Ardhurat Dytësore të Spitalit tonë me një vlerë prej 3.000.000 lekësh. Personeli i obstetrikës tashmë ka raftet personale dhe gëzon nje ambient të përshtatshëm për vendosjen e sendeve të tyre.