Linke më të përdorura

ECG - Investimi i rradhes se Fondacionit Spitalor të Nënës dhe Femijës për S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë"

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

Kësaj here është investuar për një tjetër pajisje shumë të rëndësishme për monitorimin e zemrës para dhe pas operacioneve: pajisja ECG-së!
Kjo pajisje është e rëndësishme pasi në spitalin tonë kryhen rreth 2500 operacione Obstetrikale dhe 800 operacione Gjinekologjike në vit. (Të dhëna statistikore për vitin 2015).
Shprehim mirënjohje për bashkepunimin e frytshëm me Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Fëmijës i cili bëri të mundur këtë pajisje.