Linke më të përdorura

Aktiviteti për “Promovimin e partneritetit për përmirësimin e aksesit ndaj kujdesit shëndetësor përmes regjistrimit të lindjeve”

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

Nis një partneritet i ri midis UNICEF dhe Telekom në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë për përmirësimin e teknologjisë për të siguruar që të gjithë fëmijët e sapolindur të regjistruar në lindje të vazhdojnë të kenë akses të plotë në shërbimet shëndetësore.

Në këtë takim të pranishëm ishin; Znj. Antonella Scolamiero, Përfaqësuese e UNICEF në Shqipëri, Z. Dimitrios Blatsios,CEO Telekom Albania dhe Z. Ilir Beqaj, Ministër i Shëndetësisë, Drejtorë Specialistë dhe Mjekë të specializuar që merren me cështjet e kujdesit të nënës dhe fëmijës.