Linke më të përdorura

Lindja e parë për Vitin 2017

  • Written by Geraldina
  • Category: Lajme dhe evente

Viti 2016 shënon një rritje të lindjeve në S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë”. Në ndryshim me vitin 2015 kemi rreth 700 lindje më shumë se sa numri i lindjeve të vitit kaluar.Viti që sapo lam pas shënon rreth 7000 lindje në spitalin tonë.

Read more

Trajnim

  • Written by Geraldina
  • Category: Lajme dhe evente

Falë Bashkëpunimit të S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë" me “Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës” dhe Qëndrën "Celësi Im", në ambientet e spitalit tonë u organizua Trajnimi me Temë: "ETIKA, INTEGRITETI, KOMUNIKIMI EFEKTIV"

Lexo më shumë

Raporti Mujor i Njësisë së Kontrollit të Infeksioneve (KKI)

  • Written by Geraldina
  • Category: Lajme dhe evente

Sot më 13/08/2015 në S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” u mbajt takimi i rradhës së Komitetit të Kontrollit të Infeksioneve. Në këtë takim ku morën pjesë aktivisht kryemamitë dhe Drejtori i spitalit Z. Blenard NONAJ, u diskutua për gjashtë mujorin e parë te vitit 2015.

Lexo më shumë